nieuws

Nieuw woningproject in RijswijkBuiten

Projectontwikkeling

Gemeente Rijswijk heeft met Batenburg en Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling uit Leidschendam het contract ondertekend voor de realisatie van het nieuwbouwproject De Linden in RijswijkBuiten.

Nieuw woningproject in RijswijkBuiten
De-Linden-RijswijkBuiten

Dat bericht Rijswijk in een persbericht. De Linden bestaat in totaal uit vijf gebouwen waarin het merendeel appartementen worden gerealiseerd, maar ook ruimte is voor patiobungalows en maisonnettes. In totaal gaat het om 83 woningen, zegt de gemeente in een toelichting. In de Koningslinde, de grootste woontoren met twaalf lagen, wordt ook bedrijfsruimte opgenomen. De bouw begint in februari of maart 2018. De bouwtijd bedraagt ongeveer twaalf maanden. De prijzen van de woningen zijn vanaf 302.500 euro.

MIII Architecten is verantwoordelijk voor de architectuur van de gebouwen. De eerste fase van De Linden is al in verkoop gaan. De eerste fase bestaat uit de Koningslinde en Zilverlinde. De Koningslinde telt vierkamerappartementen. De Zilverlinde staat naast de Koningslinde en is een kleinschalige complex met twintig vierkamerappartementen. De woningen variëren in grootte van 122 m2 tot 143 m2. Tussen 2013 en 2023 worden aan de zuidkant van Rijswijk 3.400 woningen gerealiseerd in deelgebieden Sion en Parkrijk.

Reageer op dit artikel