nieuws

Bouwstart winkelcomplex in Brouwerspoort Veenendaal

Projectontwikkeling

Top Vastgoed en AM Real Estate Development geven op 29 juni het startsein voor de bouw van ruim 5.800 m2 winkelruimte en een parkeerdek met ruim 200 parkeerplaatsen in het plan Brouwerspoort, in het kernwinkelgebied van Veenendaal.

Bouwstart winkelcomplex in Brouwerspoort Veenendaal
Brouwerspoort-Veenendaal

Dat bericht AM op de eigen website. Hoogvliet Beheer heeft de gehele ontwikkeling van Top/AM RED begin 2016 gekocht en vestigt er een Hoogvliet-supermarkt van 2.900 m2. Partijen voeren momenteel gesprekken met kandidaten voor de invulling van de overige commerciële ruimten.

De oplevering van het project vindt medio 2018 plaats. Bouwbedrijf De Vries en Verburg is als aannemer geselecteerd. Het ontwerp is van Moke Architecten uit Amsterdam. Het volledige projectmanagement is in handen van FiMek Estate uit Zaltbommel.

Top en AM RED ontwikkelen in Brouwerspoort gezamenlijk de bouwprojecten 10 en 12-13 in een 50/50 joint-venture, voor eigen rekening en risico. Top neemt daarbij de commerciële ontwikkeling van de plannen op zich, terwijl AM RED voor de technische uitwerking zorgt. Een groot gedeelte van het masterplan Brouwerspoort is inmiddels uitgevoerd.

Reageer op dit artikel