nieuws

Retail Awards voor Paagman, Yoghurt Barn en Rituals

Projectontwikkeling

Op het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year 2017, dat op 18 mei plaatsvond in B.Amsterdam, ontvingen Paagman, Yoghurt Barn en Rituals een Retail Award in respectievelijk de categorieën Local Hero, Foodretailer en zelfstandig Retailconcept.

Retail Awards voor Paagman, Yoghurt Barn en Rituals
Retail Awards 2017 met links Jeroen Lokerse (C&W) en rechts Brigit Gerritse (NRW)

Het event en de Retail Awards zijn een initiatief van VG Visie samen met Cushman & Wakefield. De Awards zijn uitgereikt door Brigit Gerritse, directeur van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW) en partner van dit event. Gerritse: ‘Alle finalisten, en deze drie in het bijzonder, hebben laten zien dat ze weten wat het is om elke dag het verschil te maken in het Nederlandse winkellandschap. Ze tonen daadkracht en lef en weten wat ondernemerschap is. Stuk voor stuk cruciale eigenschappen in een sector die zo ingrijpend en zo snel verandert. Deze ondernemers weten wat er nodig is om succesvol te zijn door continu de verwachtingen van de consument te overtreffen. Zij bewijzen dat de consument nog steeds merkentrouw is zolang het merk maar oprecht en sympathiek is.’

Reageer op dit artikel