nieuws

Woningbouw op locatie school Nijverdal

Projectontwikkeling

De gemeente Hellendoorn heeft met Ter Steege Bouw Vastgoed uit Rijssen een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van de voormalige schoollocatie aan de Groen van Prinstererstraat in Nijverdal.

Woningbouw op locatie school Nijverdal

De locatie staat ook bekend onder de naam Hendrik Wormserplein, op de plek van de voormalige muziekschool. Met de ondertekening is de bebouwing van de locatie een stap dichterbij. Ter Steege heeft deze locatie in 2008 gekocht als toekomstige ontwikkellocatie. Nu de woningmarkt er gunstig voor staat is dat moment aangebroken, aldus de ontwikkelaar.
Met de ondertekening geeft de gemeente medewerking aan de ontwikkeling van twaalf levensloop bestendige luxe rijwoningen en vijf semi-vrijstaande woningen. Verder is overeengekomen dat de gehele uitvoering (inclusief bouw- en woonrijp maken) voor rekening van Ter Steege zal komen. De volgende stap is het in procedure brengen van het bestemmingplan. In de tussentijd gaat Ter Steege de plannen voor de woningen verder uitwerken.

Reageer op dit artikel