nieuws

Transformatieplein: Planetenbaan in Maarssen

Projectontwikkeling

Het gebouw Planetenbaan aan de Planetenbaan in Maarssen staat al drie jaar leeg. Voorheen stond dit pand bekend als Meeting Plaza.

Het pand dateert uit 1988 en meet ruim 2.400 vierkante meter. Het staat aan Planetenbaan 100 in Maarsenbroek. Het telt zo’n twintig vergaderruimtes. Daarnaast zijn er verschillende individuele werkplekken. Het pand bestaat uit twee L-vormige kantoorvleugels. Deze zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke entree. De eigenaar van het gebouw is De Elf Provinciën. De Planetenbaan is een bedrijventerrein. Het ligt aan de Zuilense ring en afslag Maarssen van de A2. Vanwege deze ligging is het per auto optimaal bereikbaar. Ook voor wie met het openbaar vervoer reist is de bereikbaarheid van het pand goed. Nabij het bedrijventerrein ligt NS-station Maarssen. Ook stoppen er diverse bussen in de omgeving die in de richting van van Utrecht Centraal. 

Vastgoedmarkt organiseert op de Provada (7-9 juni 2016, RAI Amsterdam) weer een Transformatieplein. Hier wordt een twaalftal te transformeren projecten gepresenteerd. Architecten komen met voorstellen voor de transformatie. 

Reageer op dit artikel