nieuws

Professor Paul Diederen opent Transformatieplein

Projectontwikkeling

Paul Diederen, de onlangs benoemde hoogleraar Transformational Design aan de TU Eindhoven, opent op 7 juni het Transformatieplein op de Provada.

Paul Diederen (1959) is afgestudeerd aan de Faculteit Bouwkunde Technische Universiteit Eindhoven in 1986. Hij was adviseur van het Stimuleringsfonds voor Architectuur en participeerde in verschillende jury’s voor architectuurprijzen. Diederen is lid van de Commissie Welstand & Monumenten Rotterdam. Diederix is architect. Hij is partner van ontwerpbureau Diederendirrix met als kernactiviteit architectonisch en stedenbouwkundig ontwerpen.  

Diederen verricht de opening met Harm Tilman, hoofdredacteur van de Architect. Om 10.30 uur op dinsdag 7 juni is het moment daar. Het Transformatieplein is te vinden in hal 9, stand 11 van de RAI.

Het Transformatieplein is een initiatief van de Architect, Vastgoedmarkt en Cobouw samen met de Provada. Beleggers met kansrijk vastgoed kunnen hier direct in contact treden met creatieve partners om leegstaande gebouwen te transformeren naar succesvolle exploitatie. 

Reageer op dit artikel