nieuws

Pitches op het Transformatieplein

Projectontwikkeling

Op het Transformatieplein vinden pitches plaats door architecten voor zeven panden die een transformatie zouden kunnen ondergaan. Het gaat om panden in Amsterdam (2), Den Haag (2), Rotterdam, Maarssen en Dordrecht.

Op 7 juni, de eerste beursdag, is het de beurt aan twee grote kantoorpanden in Amsterdam. Het ene staat aan Weesperzijde 190. Pitches hierop vinden plaats door KCAP Architects & Planners en Studio Hartzema. Het andere pand, van IBM, staat aan David Ricardostraat 2-4. Aanvang: 13.00 uur. De pitches staan vandaag onder leiding van Harm Tilman, hoofdredacteur de Architect.

Op het programma van dag 2 staan panden in Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Het pand in Rotterdam staat aan Hang 5-6, niet ver verwijderd van de Markthal. Pitches vinden plaats door EGM en door Heart/Heart in combinatie met Jeroen Hoorn. Aanvang: 11.00 uur. Het pand in Den Haag staat aan Koninginnegracht 20-21. Pitches door PBV en Studio Suit. Aanvang: 13.00 uur. Het pand in Dordrecht is de Bonifatiuskerk aan Wijnhaven 115-117. Pitch door Van Aken Architecten. Aanvang: 13.45 uur. De pitches staan op deze dag onder leiding van Ruud de Wit, oud-hoofdredacteur van Vastgoedmarkt.

Op 9 juni, de laatste beursdag, is het de beurt aan panden in Maarssenbroek en Den Haag. Het pand in Maarssenbroek staat aan Planetenbaan 100. Pitches door De Zwarte Hond en JHK Architecten. Aanvang: 13.00 uur. Het pand in Den Haag staat aan Laan van Nieuw Oost Indië 123-127. Pitches door liefst drie architectenbureaus: Architecten aan de Maas, Architectenforum, en Mei Architecten en Stedenbouwers. Aanvang: 13.45 uur. De pitches staan onder leiding vaan Thomas van Belzen, redacteur Events & Community Cobouw. 

Meer informatie over het programma op het Transformatieplein: www.transformatieplein.nl

Reageer op dit artikel