nieuws

Oproep aan beleggers met kanshebbend leegstaand object

Projectontwikkeling

Vastgoedmarkt en Provada zijn op zoek naar beleggers en eigenaren die hun leegstaand vastgoed willen transformeren naar een succesvolle exploitatie. Er hebben zich al zo’n twintig creatieve partners aangemeld om op het Transformatieplein tijdens de vastgoedbeurs Provada hun oplossingen aan te bieden. Het Transformatieplein is een initiatief van Vastgoedmarkt en Provada als een positieve bijdrage aan het oplossen van het leegstandsprobleem.

Oproep aan beleggers met kanshebbend leegstaand object
Transformatieplein

Het Transformatieplein 2013 brengt beleggers, creatieve partners en ‘stimulatiepartners’ samen. Beleggers brengen een kanshebbend leegstaand project in, waarvoor creatieve partners voorstellen voor transformatie kunnen doen. Stimulatiepartners kunnen deze plannen steunen. Doel is om leegstaand vastgoed op innovatieve wijze te transformeren in courant vastgoed. Er wordt uit een aantal ingediende projecten een als meest kanshebbend gekozen. Dit winnende project wordt bekendgemaakt tijdens de Provada en wordt uitgevoerd.

Tijdens Provada 2013 op 4, 5 en 6 juni in de Rai in Amsterdam presenteren de creatieve partners hun concepten en wordt de winnaar bekendgemaakt door de Adviesraad bestaande uit onder andere de hoofdredacteuren van de Sdu-bouwbladen Cobouw, Vastgoedmarkt en De Architect en de deelnemende beleggers. Meer informatie: www.transformatieplein.nl.

Reageer op dit artikel