Cromwell benoemt Jitse Mulder tot hoofd Property Management Europe

Cromwell benoemt Jitse Mulder tot hoofd Property Management Europe
Jitse Mulder

Vastgoedinvesteerder en -manager Cromwell Property Group heeft Jitse Mulder gepromoveerd tot head of Property Management Europe.

Volgens hoofd Real Estate Europe Wouter Zwetsloot van Cromwell Property Group zal Mulder een centrale rol spelen bij de implementatie van Cromwell’s Europese strategie. 'Zijn grondige kennis van property management, in combinatie met zijn uitgebreide ervaring bij Cromwell, maken hem de juiste persoon om leiding te geven en een efficiënte samenwerking van onze teams in Europa te verzekeren.'

Mulder trad in 2003 in dienst bij Cromwell Property Group als controller bij de afdeling Finance & Control, groeide door naar Property Finance Manager en is sinds 2016 head of Property Management Benelux. Mulder heeft gedurende zijn tijd bij Cromwell ervaring en kennis van de Europese vastgoedsector opgedaan. Hij is afgestudeerd in Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Amsterdam.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.