Bureau Stedelijke Planning stelt adviesraad aan

Bureau Stedelijke Planning stelt adviesraad aan
Van links naar rechts: Edwin Buitelaar, Wienke Bodewes en Pieter Affourtit

Bureau Stedelijke Planning heeft een raad van advies aangesteld bestaande uit Pieter Affourtit, Wienke Bodewes en Edwin Buitelaar.

Bureau Stedelijke Planning is gegroeid naar veertig medewerkers. Het aanstellen van een raad van advies is volgens het bureau een logische volgende stap.

Wienke Bodewes trad onlangs terug als ceo van ontwikkelende woningbelegger Amvest. Onder Pieter Affourtit groeide WPM Groep uit tot een van de grootste dienstverleners voor commercieel vastgoed in Nederland. Edwin Buitelaar is bijzonder hoogleraar grond- en vastgoedontwikkeling bij de faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht, research fellow bij de Amsterdam School of Real Estate en senior onderzoeker bij het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL).

Peter Hanff

Peter Hanff

Senior redacteur

Studeerde in 1994 af aan de Radboud Universiteit op de eisen voor landen om toe te mogen treden tot de eurozone. Volgt het monetair beleid sindsdien met argusogen. Werkte als journalist voor onder meer De Gelderlander en het Hoger Onderwijs Persbureau. Is sinds 2007 redacteur bij Vastgoedmarkt en heeft de portefeuille financieel.