Savills biedt studentenreis naar Londen aan

Savills biedt studentenreis naar Londen aan
Walkie-Talkie-gebouw Londen voor 1,3 miljard pond verkocht

Als eerste bedrijf binnen de vastgoedmarkt organiseert Savills voor studenten een cursus op het hoofdkantoor van de internationale vastgoedadviseur in Londen.

The Real Business Course is bestemd voor laatstejaars hbo- en wo-studenten Vastgoed of (Bedrijfs-)economie die geïnteresseerd zijn in een carrière binnen het vastgoed. Het evenement vindt plaats op 4 en 5 oktober 2018. Het doel is om studenten kennis te laten maken met de werkzaamheden van een vastgoedadviseur in het algemeen, en werken bij Savills in het bijzonder.

Tijdens deze tweedaagse trip gaat een groep studenten samen met medewerkers van Savills naar het hoofdkantoor in Londen. Hier zullen zij door middel van het werken aan een casus meer te weten komen over de dagelijkse werkzaamheden van een vastgoedadviseur. Ook is er ruime mogelijkheid om medewerkers van Savills te ontmoeten en zo een beter beeld te krijgen van de bedrijfscultuur van Savills.

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener, genoteerd aan de Londen Stock Exchange. Met 600 kantoren en 35.000 werknemers, in meer dan 60 landen beschikt Savills over een groot internationaal netwerk.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.