Robbert van Dijk in bestuur RICS

Robbert van Dijk in bestuur RICS

Het bestuur van RICS in Nederland is uitgebreid met Robbert van Dijk, Managing Director ASR Woningen en Fund Director van het ASR Dutch Core Residential Fund.

Van Dijk is sinds 2009 lid van RICS. Hij zal zich richten op alle zaken die RICS in het algemeen aangaan. Met de benoeming van Van Dijk is het bestuur weer op volle sterkte.

Het bestuur van RICS in Nederland bestaat nu uit: Wendy Verschoor, voorzitter (Videres – algemene zaken, woordvoering en public affairs); Dave Hendriks (Savills Nederland - taxaties); Thijs Evers (REALsolutions – research & onderwijs); Jan van den Hogen (Deka – standaarden & innovatie); Jan van der Tol (FGH Bank – landelijk vastgoed, planning & development); Stef Weekers (AM - member services & network commissie); en Robbert van Dijk (a.s.r. Real Estate Investment - algemene zaken).

RICS is een wereldwijde professionele organisatie voor de vastgoed en infrastructuursector.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.