NSI versterkt Transaction Management team

NSI versterkt Transaction Management team

De beursgenoteerde kantorenbelegger NSI heeft haar Transaction Management team uitgebreid met Isabelle Schols (29) en Lennaert van Vuurde (32). Zij zullen zich op zowel aan- als verkooptransacties gaan concentreren.

Schols is gestart per 4 juni en Lennaert per 9 april jl. Isabelle was tot voor kort werkzaam op de afdeling Capital Markets van Savills. Van Vuurde heeft 4 jaar gewerkt bij CBRE, eveneens op de afdeling Capital Markets. Eerder werd het team al versterkt met de komst van Ahmed Ouahim (29), die voorheen werkzaam was bij  Cushman & Wakefield.

Het Transactie Managementteam, onder leiding van Thijs Peek is verantwoordelijk voor de uitvoer van de asset rotatie strategie van NSI. Het team heeft de focus op aankoop van kantoorgebouwen in NSI’s target steden (G4, Eindhoven, Den Bosch en Leiden) en de verdere afbouw van zowel de Retail portefeuille als diverse kantoren gesitueerd op voor NSI niet strategische locaties.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.