Introductie Taxatie Netwerk op de Provada

Introductie Taxatie Netwerk op de Provada
Taxateur

Algemeen directeur René Klotz van Taxatie Netwerk René introduceert zijn nieuwe initiatief op de beursstand van NVM Business op de Provada op donderdag 7 juni 2018 om 12.00 uur.

Klotz laat zien hoe 100 regionale commercieel vastgoed taxateurs samen een nieuw aanbod hebben voor opdrachtgevers met een landelijke vastgoedvraag. Door de regionale kennis te benutten kunnen kwalitatief hoogwaardige en uniforme taxaties worden verricht, waarbij de opdrachtgever het gemak heeft van één aanspreekpunt, altijd inzicht heeft in de voortgang van de opdrachten en uitgebreide managementrapportages ontvangt.

Klotz: 'Als regionale taxateurs kunnen wij nu een alternatief worden voor de grote kantoren omdat NVM pal staat voor de regionale taxateurs commercieel vastgoed. Zonder de NVM waren wij van de kaart geveegd. Door de initiatieven van NVM hebben wij onze business niet alleen kunnen behouden, maar ook laten groeien. NVM heeft de oprichting mogelijk gemaakt van het Taxatiemanagementinstituut en de ontwikkeling door fluX van het Taxatiemanagementsysteem, heeft de taxatierichtlijn commercieel vastgoed opgesteld en de database commercieel vastgoed ingericht. Op dat fundament bouwen wij met Taxatie Netwerk aan een écht alternatief voor de grote kantoren.'

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.