Wouter Terhorst Head of Asset Management Residential NL CBRE GI

Wouter Terhorst Head of Asset Management Residential NL CBRE GI

CBRE Global Investors heeft Wouter Terhorst benoemd tot Head of Asset Management Residential NL. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het portefeuille management en de operations van de Nederlandse woningportefeuille.

Terhorst heeft bijna 20 jaar ervaring in de vastgoedsector en in zijn laatste functie was hij Head of Retail Investment Management bij ASR Real Estate Investment Management. Hier was hij verantwoordelijk voor het portefeuille-management van een winkelportefeuille met een omvang van 2 miljard euro, inclusief transacties, herontwikkelingen en asset management.

Daarvoor was hij werkzaam in diverse rollen bij ING Real Estate, waaronder als Director Sales Europe en Asset Manager Residential.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.