Nieuwe aanbieder taxaties commercieel vastgoed

Nieuwe aanbieder taxaties commercieel vastgoed
Taxateur

Op 1 juni geven oprichters Robert van der Werf en René Klotz samen met directeur Rutger Tulner het startschot voor hun nieuwe onderneming Taxatie Netwerk.

Het bedrijf richt zich op vastgoedpartijen die commercieel vastgoed op meerdere locaties willen laten taxeren, zoals banken, beleggers, beheerders van vastgoedportefeuilles en woningcorporaties.

Om in deze behoefte te voorzien heeft Taxatie Netwerk ruim honderd gekwalificeerde taxateurs commercieel vastgoed georganiseerd, die alle denkbare specialisaties in huis hebben en werken in alle regio’s in Nederland. De taxateurs maken gebruik van de grootste vastgoed databases van Nederland, waaronder die van NVM.

Alle taxateurs van Taxatie Netwerk zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut en zijn lid
van NVM Business en/of RICS. Zelf heeft het bedrijf de status RICS Regulated Firm aangevraagd.

Taxatie Netwerk richt zich uitsluitend op het taxeren van commercieel vastgoed. Binnen het commercieel vastgoed kunnen alle denkbare taxatieopdrachten worden uitgevoerd, laat het bbedrijf weten.  Van kantoor-, bedrijfs- en winkelpanden en beleggingsobjecten tot taxaties van complete portefeuilles, wooncomplex taxaties, exploitatiegebonden taxaties, fiscale taxaties en residuele grondwaarde taxaties.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.