Nieuw directieteam voor Thunnissen

Nieuw directieteam voor Thunnissen
nieuw directieteam Thunnissen

Bart Maas, Roel van Drongelen, Richard Treur en Martijn Goesten zijn benoemd tot de nieuwe directie van ontwikkelende bouwer Thunnissen. Ze zijn de opvolgers van de huidige directeuren Harrie van Noorden en Gijs Eskes.

Thunnissen heeft zich onder leiding van Van Noorden en Eskes ontplooid tot een full service ontwikkelende aannemer met ruim honderd medewerkers en een omzet van 100 miljoen euro. Na een periode van vijftien jaar vinden beiden dat het tijd is om het stokje over te dragen aan de nieuwe generatie.

Harrie van Noorden: ‘De nieuwe leiding is nodig om het succes en de innovatiekracht van Thunnissen in de steeds sneller veranderende markt vast te houden.’ Bart Maas en Roel van Drongelen zijn verantwoordelijk voor de bouw en ontwikkeling, Richard Treur gaat de rol van financieel directeur overnemen en Martijn Goesten wordt ontwikkelmanager.

De nieuwe directieleden zijn al jarenlang betrokken bij de organisatie en de laatste jaren steeds meer verantwoordelijk voor de projecten en de dagelijkse leiding binnen Thunnissen. Thunnissen heeft 2017 goed af met een nettoresultaat van 4,2 miljoen euro. De solvabiliteit is hierbij toegenomen tot 61,7 procent. De prognose voor 2018 gaat uit van een nettoresultaat van 3 miljoen euro.