McArthurGlen benoemt chief brand officer

McArthurGlen benoemt chief brand officer
Shaeren McKenzie

McArthurGlen Group heeft Shaeren McKenzie aangesteld als eerste chief brand officer van de outletgroep. Sinds 2009 is ze group marketing director van McArthurGlen.

McKenzie is ook lid van het executive team van de McArthurGlen Group. In haar nieuwe functie zal McKenzie zich richten op het ontwikkelen van de consumentenpropositie van McArthurGlen. Hierbij zal ze nauw samenwerken met de brand partners van het bedrijf, merken in het luxe- en modesegment, om de wereldwijde merkpositionering van McArthurGlen voor alle consumenten- en B2B-doelgroepen verder te ontwikkelen.

McArthurGlen opende in 1995 zijn eerste Europese designer outlet in het Verenigd Koninkrijk en beheert nu 24 centres in negen landen. In Nederland is de groep sinds begin 2017 eigenaar van Rosada Fashion Outlet in Roosendaal. Met de recente bouwstart van de eerste designer outlet in Spanje betreedt het bedrijf zijn tiende markt. Verder worden twee bestaande Britse outletcentres uitgebreid en begint de bouw van het zevende designer outlet in het Verenigd Koninkrijk. Dit project van 160 miljoen pond ligt in Cannock in West Midlands.  Tot slot zal outletcentre Vancouver Airport in Canada worden uitgebreid.