Marc Heijmans naar Bloc

Marc Heijmans naar Bloc

Commercieel directeur Marc Heijmans van Hollandse Nieuwe Architecten is in april 2018 gestart bij projectontwikkelaar Bloc met de intentie partner te worden.

Heijmans zal voor Bloc nauw betrokken zijn bij The Dutch Mountains, een zogeheten gebouw-als-dienst, dat is uitgeroepen tot finalist van de ‘World Changing Ideas’. Bloc is bekend als ontwikkelaar van projecten en concepten als de ‘the Dutch Windwheel’.

Marc Heijmans werkte bijna 2 jaar bij Hollandse Nieuwe en daarvoor ruim vijf jaar bij Regus. Bij Regus was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van innovatiecentra zoals dat van ING Bank (ING Customer Experience Centre) en het innovatiecenter in het Philips Evoluon in Eindhoven.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.