Gondrie nieuwe partner Dentons

Gondrie nieuwe partner Dentons
Dirk-Jan Gondrie © 2017 Mark Prins Fotografie

Dentons heeft Dirk-Jan Gondrie benoemd tot partner. Gondrie is vastgoedadvocaat die zich bezighoudt met commerciële vastgoedtransacties, in het bijzonder vastgoedinvesteringen en projectontwikkeling.

Gondrie is lid van de Master of Real Estate Alumnivereniging (MRE) en doceert aan de Amsterdam School of Real Estate. Daarnaast is hij lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Erkend als rijzende ster op de Nederlandse vastgoedmarkt, heeft Dirk-Jan Gondrie recentelijk gewerkt aan grote transacties in de Nederlandse vastgoedmarkt voor klanten zoals ASR Real Estate, Hines, Aventicum, MPC, Triodos bank, Savills IM, Deka en P3.

Wendela Raas, managing partner van Dentons Boekel, is heel blij met deze benoeming. ‘We groeien snel en hebben sinds de fusie met Dentons acht partners aangenomen die van andere kantoren komen. Het is heel goed dat ons interne talent ook doorgroeit en op die manier onze partnergroep versterkt. Daarnaast onderstreept de benoeming van Dirk-Jan de sterke groei van onze vastgoedsectie, één van de speerpunten van onze nationale en internationale praktijk.’

Dentons heeft in totaal 36 nieuwe partners benoemd uit Nederland, Australië, Canada, Europa, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, Singapore, het Verenigd Koninkrijk, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.