Mulder directeur bij MeyerBergman Erfgoed

Mulder directeur bij MeyerBergman Erfgoed
Peter Mulder

MeyerBergman Erfgoed Groep heeft Peter Mulder (42) aangesteld als directeur van het ontwikkelingsbedrijf binnen de groep.

Mulder was de afgelopen jaren bij NS Stations werkzaam als directeur Vastgoed. Binnen het team MeyerBergman Erfgoed Groep gaat hij leiding geven aan alle ontwikkelingen binnen de projecten, waaronder Paleis Soestdijk en Buitenplaats Doornburgh in Maarssen.

Ton Meijer, DGA MeyerBergman Erfgoed Groep, is blij met zijn aanstelling. ‘Erfgoed is niet zo maar vastgoed. Herontwikkeling van monumentaal erfgoed is zeer actueel en onderdeel van de identiteit van ons allemaal. Dat betekent een maatschappelijke verantwoordelijkheid. In dat opzicht is Mulders ervaring bij NS Stations van grote waarde.’

Peter Mulder, directeur MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling, stelt dat hij zijn brede ervaring met de (her)ontwikkeling van complexe, binnenstedelijke gebieden, waar commercie en maatschappelijke relevantie en publiek en privaat samenkomen, uitstekend kan gebruiken in deze nieuwe functie. MeyerBergman Erfgoed Groep heeft bijna vijftig jaar ervaring met complexe (binnen)stedelijke ontwikkelingsopgaven, zoals de Westergasfabriek in Amsterdam.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.