Arno Ruigrok verlaat Multi

Arno Ruigrok verlaat Multi
Arno Ruigrok

Arno Ruigrok neemt afscheid van Multi na ruim 18 jaar in diverse functies voor het bedrijf gewerkt te hebben op het gebied van onderzoek, conceptontwikkeling, marketing en acquisitie.

Daarnaast vertegenwoordigde Ruigrok Multi in menig extern netwerk. Per 1 april 2018 start Arno Ruigrok een eigen bedrijf 'Arno Ruigrok - PlacesPropertiesPeople', waarmee hij zich richt op overheden en marktpartijen voor onderzoek, advies en interim-management op het gebied van ruimtelijke ordening en vastgoed, met name centrumlocaties.

Managing director Francoise Dechesne van Multi Netherlands/Belgium dankt Ruigrok voor zijn inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren en wenst hem veel succes in de toekomst. 'Met zijn uitgebreide kennis van het Nederlandse retaillandschap heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan een groot aantal winkelprojecten van Multi.'

Arno Ruigrok kijkt met trots en genoegen terug op zijn tijd bij Multi. 'Na al die jaren met veel plezier voor Multi gewerkt te hebben, is het tijd voor een volgende stap die mij een professionele uitdaging geeft. Bij Multi heb ik de mogelijkheid gehad om met enthousiaste en professionele collega’s aan beeldbepalende winkelprojecten te werken in Nederland en internationaal.'

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.