Nieuwe adviseurs bij Fakton Consultancy

Nieuwe adviseurs bij Fakton Consultancy

Het financieel-strategisch adviesbureau Fakton heeft zes medewerkers benoemd bij het team van Fakton Consultancy in Rotterdam.

Het gaat om:

Rob Out (51) werkte eerder bij achtereenvolgens het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, Bokx Vastgoed en Ecorys. Out ondersteunt opdrachtgevers bij gebiedsontwikkelingen en bij het in de markt zetten van lastig verkoopbare (her)ontwikkellocaties.

Paul van der Geer (45) heeft als senior taxateur ruim 20 jaar ervaring op het gebied van complexe vastgoedwaarderingsvraagstukken. Hij werkte eerder voor vastgoedfinancier FGH-bank, voor vastgoedadviseur Cushman & Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff) en RSP Makelaars.

Marc den Hollander (32) deed zijn werkervaring op in de corporatiesector bij Havensteder. Als financieel analist hield hij zich onder meer bezig met het uitvoeren van hold/sell analyses, assetmanagement en complexgewijze verkoop.

Billy Chan (32) werkte eerder achtereenvolgens bij de gemeente Westland, de Heston Finance group en Syntrus Achmea Real Estate and Finance en was onder meer betrokken bij herstructurering van non-performing loans. Bij Fakton Consultancy werkt hij aan het structureren van financiële businesscases en het uitvoeren van waarderingen van complexe vastgoed- en gebiedsontwikkelingsopgaven.

Marnix Uri (24) studeerde cum laude af aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij de master Real Estate Studies volgde. Hij combineerde zijn studie met een stage bij Ortec Finance. In deze functie adviseerde Marnix woningcorporaties bij vraagstukken over vastgoedwaardering en portefeuillesturing. Marnix houdt zich bij Fakton in de breedte bezig met uiteenlopende adviesopdrachten waar het financieel structureren van vastgoed- en gebiedsontwikkelingen centraal staan.

Tim van der Zaan (24) rondde recent de opleiding Econometrie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam af. Tim gaat zich met een diversiteit aan vastgoedprojecten bezighouden, deels vanuit zijn invalshoek van (big)data-analyse.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.