Birgitte van Hoesel bestuursvoorzitter bij AAG

Birgitte van Hoesel bestuursvoorzitter bij AAG
Birgitte van Hoesel (links) en Johan van Houwelingen

De raad van bestuur van AAG bestaat vanaf januari 2018 uit voorzitter Birgitte van Hoesel en Johan van Houwelingen.

Birgitte van Hoesel was voorheen bestuurder bij Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW), bij de woningcorporatie Portaal en heeft daarvoor 15 jaar bij KPN in diverse functies gewerkt. Verder is zij lid raad van toezicht bij St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.

Johan van Houwelingen werkt sinds 2004 in verschillende vastgoedfuncties en sinds 2011 als directeur Vastgoed & Facilitair voor AAG. Ook is Van Houwelingen lid raad van toezicht van zorgorganisatie Reinaerde.

AAG is een gespecialiseerde dienstverlener voor de zorgsector op het terrein van Vastgoed & Huisvesting, Facility management & Hospitality, Personeel & Salaris, Bedrijfsvoering & Financiën en Zorg- & Registratieve processen.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.