Angela Minderhoud advocaat partner Straatman Koster advocaten

Angela Minderhoud advocaat partner Straatman Koster advocaten
Angela Minderhoud

Angela Minderhoud is benoemd tot advocaat partner Construction & Real Estate bij Straatman Koster advocaten.

Minderhoud (1982) is sinds 1 maart 2014 werkzaam bij Straatman Koster Advocaten en voordien bijna zeven jaar bij Houthoff. Zij heeft zowel Nederlands Recht als Fiscale Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en deze opleidingen heeft zij afgerond in 2007, respectievelijk 2005.

Zij is gespecialiseerd in het oplossen van bouw- en vastgoed gerelateerde geschillen en het opstellen en beoordelen van contracten (utiliteits- en woningbouw, infra, installaties en industrie). Ook heeft zij ruime ervaring met de juridische aspecten van Building Information Modelling.

Straatman Koster advocaten is een gespecialiseerd nichekantoor op het gebied van bouw, vastgoed- en aanbestedingsrecht, gevestigd in Rotterdam.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.