Drie nieuwe bestuursleden NRW

Drie nieuwe bestuursleden NRW

NRW heeft op 23 januari, tijdens de ledenvergadering, drie nieuwe bestuursleden benoemd.

Dat meldt de NRW. Marrit Laning, Managing Director Fund Management Redevco, is benoemd tot voorzitter. Zij zal de functie overnemen van Albert Hoogland, die deze rol vier jaar heeft vervuld.

Het NRW bestuur is verder versterkt met de komst van Wouter Kromkamp, Vice President Expansion & Development Ahold, en Rick Zijderveld, Senior Accountmanager en Retail consultant Den Haag. Belinde Bakker,Founder & Managing Partner ACTM, is secretaris en Hans de Jong, Managing Partner Provast, neemt binnen het bestuur de functie van Maarten van Lit over als penningmeester.

NRW telt circa 500 leden die werkzaam zijn bij meer dan 240 vastgoed-, consultancy, en retailbedrijven, overheden en instellingen. NRW verenigt deskundigen, belanghebbenden en vernieuwers binnen de winkelomgeving.

Verder meldt NRW dat de partners van de Retailagenda hebben besloten om de Retailagenda met nog eens minstens twee jaar (tot 2020) te verlengen. Brigit Gerritse is gevraagd om naast haar functie als directeur NRW voor de komende twee jaar de rol van Programmamanager bij de vervolgaanpak Retailagenda te vervullen.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.