nieuws

Schep Groep verzelfstandigt bedrijfsmakelaardij

Loopbaan

De Schep Groep, eigenaar van Van Herk makelaardij, verzelfstandigt de bedrijfsmakelaardij. Onder de naam Van Herk bedrijfsmakelaars wordt de portefeuille voor commercieel vastgoed verder uitgebreid.

Schep Groep verzelfstandigt bedrijfsmakelaardij

Frederik Jan Hordijk (46), eerder directeur van Van ’t Hof Bedrijfshuisvesting, is aangetrokken om de nieuwe organisatie vorm te geven, te beginnen met de inrichting van een kantoor in Gouda, van waaruit de Gouwestreek zal worden bediend. Van Herk is als woningmakelaardij actief in de Krimpenerwaard en de Gouwestreek. Met een portefeuille van zo’n 800 woningen behoort de makelaardij tot de top-5 van NVM-kantoren.
In 2016 werd de makelaar voor de vijfde maal op rij bekroond met de verkiezing tot woningmakelaar van het jaar door Vastgoed, het onafhankelijk platform voor woningmakelaars. Bedrijfsmakelaardij vormt al langere tijd onderdeel van de portefeuille van Van Herk, maar met de komst van Hordijk kan dit onderdeel nu zelfstandig in de markt worden gezet.

Reageer op dit artikel