nieuws

Integraal Vastgoedrekenen

Loopbaan

Real Estate Academy SPRYG organiseert op 21 en 22 september en 22 en 23 maart 2017 de tweedaagse opleiding Integraal Vastgoedrekenen.

Integraal Vastgoedrekenen

Deze tweedaagse opleiding is gericht op het zelfstandig financieel kunnen onderbouwen van vastgoedprojecten en het optimaliseren van het rendement. De deelnemers leren hoe zelf Excel-rekenmodellen op te zetten, aan de hand waarvan alle relevante vastgoedvariabelen beheerst en geoptimaliseerd kunnen worden. Zowel voor nieuwbouw, renovatie, herontwikkeling en aan- of verkoopkeuzes van commercieel en maatschappelijk vastgoed.

Docenten zijn Jeroen de Jong, senior gebiedseconoom BPD Ontwikkeling en André Deleroi, senior taxateur en financieel vastgoedadviseur Fakton.

Reageer op dit artikel