nieuws

Jessie Wagenaar wint Young Talent Award

Loopbaan

Jessie Wagenaar (35) is de winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016. Dit is bekend gemaakt op de laatste dag van de beurs Provada 2016.

Jessie Wagenaar wint Young Talent Award
Jessie Wagenaar

De directeur Verkoop & Gebiedsmarketing van BPD Ontwikkeling kreeg de voorkeur boven Rebecca Haasdijk (28), property manager bij Verwey Vastgoed  en Roel de Both (30), consultant Tenant Representation bij Cushman & Wakefield.

Juryvoorzitter Cuno van Steenhoven, voormalig bestuursvoorzitter van DTZ Zadelhoff,  maakte de uitslag bekend na afloop van het finaledebat op 9 juni op de Provada. De uitslag werd bepaald op basis van de debatten op Provada en het Vastgoedmarkt Trends Congres, de inzet van sociale media en het aantal stemmen via internet.

De winnaar werd echter pas definitief vastgesteld na het laatste debat tijdens het beraad van de jury. ‘Hoewel de andere kandidaten met name veel creativiteit lieten zien, heeft Jessie echt op alle punten geweldig gescoord. Opvallend zijn ook de digitale innovaties die zij in haar werk laat zien. Daarmee loopt ze voorop en zet ze concrete stappen naar de toekomst van het vakgebied,’ zo luidde het oordeel van de jury.

Wagenaar zelf kon haar geluk niet op. ‘Wow!’ riep zij toen haar naam werd genoemd en zij de award in ontvangst mocht nemen. ‘Ik had dit niet verwacht. Ik ben heel blij.’ Naast de award kreeg Wagenaar een opleidingscheque voor Executive Education van de Amsterdam School of Real Estate.

Winnaar Jessie Wagenaar omringd door juryleden en finalisten.

Reageer op dit artikel