nieuws

Roel de Both genomineerd voor Young Talent Award

Loopbaan

Vanaf vandaag kunnen lezers hun stem uitbrengen op de vijf genomineerden van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award. De komende dagen wordt elke dag een genomineerde besproken in de nieuwsbrief. Als eerste Roel de Both (30), sinds 2014 Real Estate Consultant Tenant Representation bij Cushman & Wakefield Nederland.

Roel de Both genomineerd voor Young Talent Award

Zijn werkgever prijst hem aan als ‘een professionele adviseur met een sterk netwerk die uitstekende klantrelaties onderhoudt’. De Both adviseert relaties over de optimalisatie van ruimtegebruik en vastgoedportfolio´s en de daaropvolgende aanhuur en/of (her)onderhandelingen op basis van de overeengekomen huisvestingsstrategie.

Al vroeg koos hij voor een brede, internationale basis in vastgoed. Zijn HEAO-studie commerciële economie deed hij deels in Australië en stage liep De Both bij een internationaal vastgoedadviseur in Nieuw Zeeland. Voor zijn Master Business Administration, afstudeerrichting International Management, aan de Universiteit van Twente studeerde hij af in Washington D.C. waar hij ook een jaar werkte met een specialisatie in datacenter-vastgoed.

De Both is iemand die zichzelf continu blijft ontwikkelen. Zo deed hij in 2015 bijvoorbeeld mee aan het Cushman & Wakefield Outstanding Performance Program in Chamonix. Ook investeert hij in verdere kennisontwikkeling en het inspireren van professionals die nog aan het begin van hun carrière staan. Dit doet hij bijvoorbeeld in zijn rol als voorzitter van het besstuur van FRESH Professionals, een landelijke vastgoedvereniging voor academici met circa 2.000 leden. 

In zijn loopbaan bij Cushman & Wakefield heeft hij zeer succesvol vastgoedadviesprojecten uitgevoerd voor bedrijven zoals Olympus Nederland, ICL, MCI, Gartner, General Electric en meest recent voor Ingram Micro.

> Breng hier uw stem uit

Reageer op dit artikel