nieuws

Klaas Boekschoten wint Young Talent Award 2015

Loopbaan

Klaas Boekschoten (29) is de winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2015.

Klaas Boekschoten wint Young Talent Award 2015

De senior accountmanager van ASR Vastgoed Vermogensbeheer kreeg de voorkeur boven Suze Gehem, mede-initiatiefnemer van De Groene Grachten en Guido van der Molen, senior adviseur bij Stec Groep.

Juryvoorzitter Pieter Affourtit (algemeen directeur WPM Groep) maakte de uitslag bekend na afloop van het finaledebat op 4 juni op de Provada. De uitslag werd bepaald op basis van de debatten op Provada en het Vastgoedmarkt Trends Congres, de inzet van sociale media en het aantal stemmen via internet.

Boekschoten gaf na de uitreiking aan enorm blij verrast te zijn: ‘Tijdens het slotdebat hier op Provada was het net alsof het uur slechts vijf minuten duurde. Het tempo zat er goed in en het debat was erg leuk. Ik heb er enorm van genoten en ik ben heel blij.’ 

Reageer op dit artikel