nieuws

Video-impressie eerste debatronde Young Talents

Loopbaan

Vijf jonge vastgoedprofessionals bonden tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres 2016 op 21 april met elkaar de strijd aan. Drie kandidaten plaatsten zich voor de finale op 9 juni tijdens de vastgoedbeurs Provada in de Amsterdamse RAI.

Video-impressie eerste debatronde Young Talents

Bekijk hier de video-impressie van de eerste debatronde van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016.

De vijf kandidaten zijn Roel de Both (30), consultant Tenant Representation Cushman & Wakefield, Werner van Sprundel (27), hoofd Research Colliers International, Rebecca Haasdijk (28), property manager Verwey Vastgoed, Martijn van Engelen (26), technisch manager Vastned en Jessie Wagenaar (35), directeur Verkoop & Gebiedsmarketing BPD Ontwikkeling. Het debat werd geleid door voormalig directievoorzitter Cuno van Steenhoven van DTZ Zadelhoff.

Van Sprundel en Van Engelen vielen in deze debatronde af, de drie overige kandidaten plaatsten zich voor de finale.

Reageer op dit artikel