nieuws

Genomineerd: vijf toppers uit het vastgoed

Loopbaan

Tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres 2016 op 21 april aanstaande wordt de Vastgoedman van het Jaar bekend gemaakt. Deze prijs gaat naar de vastgoedman (of -vrouw) die zich in het afgelopen jaar op bijzondere wijze heeft onderscheiden.

Genomineerd: vijf toppers uit het vastgoed

Voor dit prestigieuze eerbewijs, dat voor de vijftiende keer wordt toegekend, zijn opnieuw vijf vooraanstaande vastgoedpersoonlijkheden genomineerd. Uit een longlist opgesteld door redacteuren en adviseurs van Vastgoedmarkt zijn de kandidaten gekozen die zich in de ogen van de redactie het meest in de markt hebben onderscheiden.

De genomineerden voor de Vastgoedmarkt Award 2016 zijn in alfabetische volgorde:

Via een stemformulier kunnen lezers en bezoekers van Vastgoedmarkt hun favoriet onder de genomineerden aangeven. De winnaar ontvangt een blijvend aandenken en een wisselbeker met daarin zijn naam gegraveerd. Het Vastgoedmarkt Trendscongres dit jaar gehouden in Theater Amsterdam in Amsterdam.

Hall of fame

Bekijk hier wie in de voorgaande veertien jaar werd uitgeroepen tot Vastgoedman van het Jaar. Als enige vrouw ontving Karin Laglas de prijs in 2006. Zij was toen directeur Nederland van Rodamco Europe.

Reageer op dit artikel