nieuws

‘Young Talent Award uitstekend podium’

Loopbaan

‘Super leuk. Een hele eer! De Young Talent Award biedt kandidaten een uitstekend podium om hun kennis en kunde voor het voetlicht te brengen.’

Deze wervende woorden komen van Sabine Bentvelzen (29), winnares van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2013. Het jaar daarvoor haalde ze ook nog als jongste vastgoedprofessional ooit de titels Master of Real Estate en Master of Studies in Real Estate (MSc) aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Bentvelzen werkte destijds nog voor de Goudse projectontwikkelaar Ericis. Na een ruim achtjarig dienstverband maakte zij een jaar geleden de overstap naar USAA Real Estate Company Europe in Amsterdam. Bij de Europese vestiging van het Amerikaanse vastgoedbedrijf is zij verantwoordelijk voor de financiële aspecten van de aankoop van nieuwe (logistieke) vastgoedontwikkelingen en het assetmanagement van voltooide projecten.

‘Ik liep bij  mijn vorige werkgever tegen de top van mijn persoonlijke ontwikkeling aan en wilde graag bij een internationaal bedrijf werken’, verklaart zij haar switch. ‘Dat had niets te maken met het winnen van de Young Talent Award. Het maakt je natuurlijk wel zichtbaarder bij andere organisaties. Werkgevers moeten zich hierdoor niet laten weerhouden hun talentvolle mensen op te geven voor de Yardi/Young Talent Award. Het is juist een uitstekende manier om je waardering te laten blijken. Mensen die weg willen, gaan toch.’

De ideale kandidaat bewandelt volgens haar niet de gebaande paden, is ambitieus, staat open voor nieuwe uitdagingen, kijkt vooruit  en verder dan zijn eigen specialisme en laat zich niet uit het veld slaan bij tegenslagen. ‘Maak je eigen spel. Doe niet na wat anderen al hebben gedaan’, is haar belangrijkste tip voor kandidaten.

Wie wordt Young Talent 2016?

Ken je iemand die voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016 in aanmerking komt en onder de 37 jaar is? Nomineer hem of haar dan Voordragen is mogelijk via het aanmeldingsformulier op productie.vastgoedmarkt.nl . De winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award ontvangt een opleidingscheque van 5.000 euro, ter beschikking gesteld door ASRE.

De inschrijving sluit op 4 februari 2016. In de week van 14 februari kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 28 februari bekendgemaakt en ze worden voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2016 (verschijning op 17 maart). Vanaf 28 februari tot 8 juni 2016 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd. Meer informatie over deze prijs: www.vastgoedyoungtalentaward.nl.

Reageer op dit artikel