nieuws

Wie wordt Yardi/ Vastgoedmarkt Young Talent 2016?

Loopbaan

‘Heel positief en leerzaam. Zeker meedoen als je de kans krijgt’, zegt Frank van der Sluys, als associate director verantwoordelijk voor research bij DTZ Zadelhoff, over het winnen van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award in 2014.

Wie wordt Yardi/ Vastgoedmarkt Young Talent 2016?

Vastgoedmarkt en Yardi zoeken momenteel driftig naar nieuw aanstormend vastgoedtalent. Terugblikkend  zegt Van der Sluys (36) desgevraagd dat de Young Talent Award hem ook carrière technisch geen windeieren heeft gelegd. Al valt het harde verband ‘natuurlijk niet te leggen’, maar sinds  1 januari  2015  is hij associate director bij DTZ  Zadelhoff.  

Ook prettig voor hem en zijn werkgever is dat hij steeds meer uitnodigingen kreeg om presentaties en lezingen te geven over de vastgoedmarkt. ‘Dat gebeurde natuurlijk al wel uit hoofde van mijn functie, maar ik werd nu heel vaak aangekondigd als de winnaar van de Young Talent Award 2014. Ik overdrijf  het niet: je bekendheid neemt echt toe.’

Tips heeft hij ook voor de kandidaten van 2016: blijf jezelf, bluf nooit, wees niet angstig, maar probeer te genieten, wees alert op wat je medekandidaten zoal  vertellen of schrijven en kies vervolgens een originele  insteek bij het debatteren of het schrijven van blogs. Schroom daarbij niet voor het persoonlijke. ‘Nog steeds word ik aangesproken op mijn blog ‘Met blokken spelen’ over de toren die mijn zoontje middenin de kamer bouwde  en mijn associaties met de vastgoedmarkt.’ 

Ken je iemand die voor deze titel in aanmerking komt en onder de 37 jaar is? Nomineer hem of haar dan voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016. Voordragen is mogelijk via het aanmeldingsformulier op de site. De winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award ontvangt een opleidingscheque van 5000 euro, ter beschikking gesteld door ASRE.

De inschrijving sluit op 4 februari 2016. In de week van 14 februari kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 28 februari bekendgemaakt en ze worden voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2016 (verschijning op 17 maart). Vanaf 28 februari tot 8 juni 2016 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd. Meer informatie over deze prijs: www.vastgoedyoungtalentaward.nl

Reageer op dit artikel