nieuws

‘Meedingen naar Young Talent Award waanzinnig goede leerschool’

Loopbaan

‘Ik ben er een stuk zelfverzekerder door geworden.’ Dat zegt Sara Veldhuizen over wat het winnen van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2010 voor haar heeft betekend.

Toen Veldhuizen (37) ruim vijf jaar geleden de Young Talent Award  in de wacht sleepte was ze associate director strategy consultancy bij internationaal vastgoedadviseur Savills in Amsterdam. ‘Savills was toen nog een betrekkelijk jong bedrijf in Nederland’, memoreert zij. ‘Al mijn collega’s vonden het supergaaf dat één van hen de prijs won. Eerlijk gezegd was ik zelf stom verbaasd, overdonderd. Ik stond met hele sterke tegenkandidaten op het podium.’

‘Ik ben ook niet zo van het opzoeken van de spotlights, vind veel aandacht niet altijd even prettig’, vervolgt zij. ‘Maar het is zeker een waanzinnig  goede leerschool geweest om op zo’n podium te staan en je mening te vertellen over dingen die je aan het hart gaan.’  

Na een overstap in mei 2012 naar Funda in business werkt Veldhuizen sinds april 2013 als property director bij Regus, aanbieder van flexibele kantoorruimte. ‘Het is  beslist niet zo dat de banen na de Award me meteen om de oren vlogen, maar voor mijn persoonlijke groei is het heel goed geweest. Achteraf beschouwd  had ik meer rekening moeten houden met de mogelijkheid dat ik kon winnen. Wellicht had ik mijn ‘15 minutes of fame’ dan ook wat beter kunnen benutten voor nieuwe initiatieven of contacten.’

 

Wie wordt Young Talent 2016? 

Ken je iemand die voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016 in aanmerking komt en onder de 37 jaar is? Nomineer hem of haar dan. Voordragen is mogelijk via het aanmeldingsformulier op de site productie.vastgoedmarkt.nl . De winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award ontvangt een opleidingscheque van 5000 euro, ter beschikking gesteld door ASRE.

De inschrijving sluit op 4 februari 2016. In de week van 14 februari kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden op 28 februari bekendgemaakt en ze worden voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2016 (verschijning op 17 maart). Vanaf 28 februari tot 8 juni 2016 kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd. Meer informatie over deze prijs: www.vastgoedyoungtalentaward.nl 

Reageer op dit artikel