nieuws

Laatste stemkans voor Vastgoedmarkt Award 2012/2013

Loopbaan

Tot 26 april kan er nog worden gestemd op de vier genomineerden voor de Vastgoedmarkt Award 2012/2013. Dat zijn in alfabetische volgorde: Lesley Bamberger, directeur/eigenaar Kroonenberg Groep; Kees van Harten, partner en medeoprichter Capital Value; René Hogenboom, algemeen directeur Altera Vastgoed en ex-voorzitter IVBN; en Henk Jagersma, directievoorzitter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Laatste stemkans voor Vastgoedmarkt Award 2012/2013

De prijs zal worden uitgereikt tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres 2013, dat dit jaar zal plaatsvinden op 14 mei, in Koetshuis De Zadelhoff in Breukelen. Voor deze prestigieuze onderscheiding, die voor de twaalfde keer wordt toegekend, zijn vier vastgoedpersoonlijkheden genomineerd. Zij hebben zich in het afgelopen jaar in het bijzonder onderscheiden in een markt, die door velen als problematisch maar daardoor ook als uitdagend wordt omgeschreven.

Stemmen kan via het stemformulier op http://productie.vastgoedmarkt.nl/forms/award. Zowel abonnees als niet-abonnees kunnen hun stem uitbrengen; de stemmen van abonnees rekenen bij de toekenning wel zwaarder mee. Per abonnement kan maar één zwaarder wegende stem worden uitgebracht.

Stemmen kan tot 26 april hier. Meer informatie over de genomineerden hier [PDF].

Reageer op dit artikel