nieuws

Jury selecteert vijf kandidaten voor Young Talent Award

Loopbaan

Sabine Bentvelzen, Philippine Bogaardt, Karst Hagedoorn, Vincent Quist en Martijn Vlasveld zijn de kandidaten voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2013. Dat heeft de jury onder voorzitterschap van Pieter Affourtit (algemeen directeur WPM Groep) bekendgemaakt.

Jury selecteert vijf kandidaten voor Young Talent Award

De jury heeft het oog laten vallen op vijf (potentiële) ‘game changers’. Sabine Bentvelzen bewandelde bij Ericis van 2006 tot 2010 het pad van stagiaire tot commercieel directielid vastgoedadvies en (her)ontwikkeling. Sinds 2013 is ze ook de jongste MSc RE-afgestudeerde aan de Amsterdam School of Real Estate. Ze geldt als veelzijdig, leergierig, tactisch, leergierig en internationaal ervaren. Philippine Bogaardt haalt als accountantmanager Offices & Logistics bij DTZ Zadelhoff hoge klanttevredenheidscores. Door de jarenlange samenwerking met haar relaties heeft ze een goed inzicht in wat er reilt en zeilt bij internationale beleggers.

Karst Hagedoorn vervult zijn functie als medewerker integrale projecten van Trebbe met een brede kijk en vastgoedexpertise in de breedste zin van het woord. Hij weet mensen te enthousiasmeren en voor projecten te winnen. Vincent Quist gaf als vastgoedjurist/manager van de gemeente Delft op niet gemeentelijke wijze een impuls aan de verbetering van de kwaliteit van de gebouwde omgeving. Met zijn grote netwerk weet hij partijen bij elkaar te brengen. Ook voor Martijn Vlasveld, asset manager bij het CBRE Dutch Retail Fund en verantwoordelijk voor het Sustainability Team, is enthousiasme niet de enige troef. Hij rondde zijn MRE-opleiding cum laude af en won de IVBN-scriptieprijs.

Vanaf vandaag is hier een online stembus geopend. http://productie.vastgoedmarkt.nl/youngtalent.

De kandidaten kunnen blogs schrijven voor vastgoedmarkt.nl om stemmen te winnen. De vijf kandidaten gaan tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres op 14 mei met elkaar in debat. De jury maakt na afloop bekend welke drie kandidaten doorgaan naar de volgende debatronde tijdens vastgoedbeurs Provada. Na afloop van die ronde wordt de winnaar bekendgemaakt van de Young Talent Award 2013.

Reageer op dit artikel