nieuws

Vier nominaties voor Vastgoedmarkt Award 2012/2013

Loopbaan

Er zijn vier personen genomineerd voor de Vastgoedmarkt Award 2012/2013. Dat zijn in alfabetische volgorde: Lesley Bamberger, private belegger en directeur/eigenaar Kroonenberg Groep; Kees van Harten, makelaar en medeoprichter Capital Value; René Hogenboom, institutionele belegger en ex-voorzitter IVBN; algemeen directeur Altera Vastgoed; en Henk Jagersma, directievoorzitter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Vier nominaties voor Vastgoedmarkt Award 2012/2013

De prijs zal worden uitgereikt tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres 2013, dat dit jaar zal plaatsvinden op 14 mei, in Koetshuis De Zadelhoff in Breukelen.

Voor deze prestigieuze onderscheiding, die voor de twaalfde keer wordt toegekend, zijn vier vastgoedpersoonlijkheden genomineerd. Zij hebben zich in het afgelopen jaar in het bijzonder onderscheiden in een markt, die door velen als problematisch maar daardoor ook uitdagend wordt omgeschreven.

De lijst met vier genomineerden is tot stand gekomen na een en na een zorgvuldige afweging door de redactie en de adviseurs van Vastgoedmarkt. Bij de samenstelling van de lijst is ook rekening gehouden met de diversiteit die de vastgoedbranche kent: ontwikkelaars, beleggers, financiers, adviseurs; particulier en publiek, institutioneel en niet-institutioneel.

Het afgelopen jaar werd Pieter Hendrikse, sinds 1 november 2012 CEO van CBRE Global Investors Emea door de lezers van Vastgoedmarkt tot winnaar uitgeroepen via een stemmingsprocedure via de website en nieuwsbrief van Vastgoedmarkt. Ook dit jaar zal de stemming via een stemformulier op de website verlopen. De winnaar ontvangt naast een oorkonde ook een van hem geschilderd portret van de kunstschilder Hans Sprangers. Daarnaast mag hij een bedrag van 1.000 euro toewijzen aan een door hem gekozen goed doel.

Stemmen kan tot 26 april hier. Eerdere winnaars vindt u hier.

Meer informatie in Vastgoedmarkt van januari 2013, die vandaag verschijnt.

Reageer op dit artikel