nieuws

Laatste kans voor kandidaat Young Talent Award

Loopbaan

Tot dinsdag 12 maart kunnen er nog kandidaten worden voorgedragen voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2013. De redactie van Vastgoedmarkt roept leidinggevenden van vastgoedondernemingen op hun talentvolle medewerkers onder de veertig jaar te nomineren voor de prijs.

Laatste kans voor kandidaat Young Talent Award

Dat kan via een inschrijfformulier op productie.vastgoedmarkt.nl/nomineeryoungtalent.

Tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres op 14 mei in Koetshuis De Zadelhoff in Breukelen vindt een debatronde plaats met de vijf kandidaten. Hieruit kiest een jury onder leiding van Pieter Affourtit, algemeen directeur WPM Groep, drie finalisten. Vervolgens kunnen de lezers van Vastgoedmarkt van 15 mei tot en met 4 juni via een stemformulier op deze site de winnaar kiezen. Aan de drie finalisten wordt gevraagd te bloggen en online stemmen te verzamelen. De winnaar wordt bekendgemaakt op 6 juni tijdens de vastgoedbeurs Provada in de stand van Vastgoedmarkt. Deze beurs vindt plaats van 4 tot en met 6 juni in de Rai in Amsterdam. 

Reageer op dit artikel