nieuws

Syntrus Achmea sponsort MSRE-alumni

Geen categorie

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft besloten de MSRE Alumni Association (MSRE AA) te ondersteunen door middel van meerjarige sponsoring. Beide partijen hebben hiertoe een sponsorcontract ondertekend.

Na Brecheisen Makelaars is Syntrus Achmea Real Estate & Finance de tweede sponsor van de MSRE AA. Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft gekozen voor een uitgebreide vorm van sponsoring omdat zij de doelstellingen van de MSRE AA onderschrijft. Een groot aantal werknemers van Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft de MSRE-titel, of studeren daar voor. In ruil voor meerjarige financiële steun krijgt Syntrus Achmea Real Estate & Finance onder meer toegang tot het netwerk en de activiteiten van de MSRE AA.

George Soebiantono, voorzitter van de MSRE AA: ‘Wij zijn erg blij dat een toonaangevende partij als Syntrus Achmea het belang onderschrijft van de MSRE AA als een goed functionerend netwerk van vastgoedprofessionals. Door de financiële bijdrage van Syntrus Achmea kunnen wij de kwaliteit van onze activiteiten ook de komende jaren op een hoog niveau houden.’ Overigens benadrukt Soebiantono dat nieuwe sponsors nog steeds welkom zijn, om zo het netwerk van vastgoedprofessionals verder te kunnen uitbreiden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels