nieuws

Ballast Nedam breidt raad van bestuur uit

Geen categorie

Ballast Nedam heeft Olav Padberg voorgedragen als vierde lid van de raad van bestuur. Bedoeling is dat hij op de eerst volgende aandeelhoudersvergadering wordt benoemd, meldt Cobouw.

Ballast Nedam breidt raad van bestuur uit

Vooruitlopend op zijn officiële benoeming functioneert Padberg inmiddels al als bestuurder van de onderneming. In de raad van bestuur zal Padberg zich specifiek richten op human resource en legal. Daarnaast zal hij zich samen met financieel topman Serkan Altuntop bezig houden met financieringsaangelegenheden en zal hij vanuit de raad verantwoordelijk zijn voor de divisie Specialties & Supplies. Padberg is sinds 2007 werkzaam bij Ballast Nedam. Sinds 2011 is hij secretaris van de onderneming en directeur legal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels