nieuws

Discussieer mee over hoe technologie het ontwikkelvak verandert

Geen categorie

De vaktitel Vastgoedmarkt houdt op 12 april 2016 vanaf 11.30 uur een webinar met als onderwerp Technologie voor Ontwikkelaars. Aan tafel zitten Neprom-voorzitter Bart van Breukelen, directeur Tonny Gerritsen van Ten Brinke Vastgoed en commercieel ontwikkelaar Rienk Baarsma van G&S Vastgoed.

Centraal staat de vraag welke technologie het vak van ontwikkelaar verandert en op welke manier. Lezers van de Vastgoedmarkt-nieuwsbrief kunnen zich gratis aanmelden voor het online bijwonen van dit webinar.

Kijkers kunnen gedurende de live-uitzending vragen stellen aan de deskundigen aan tafel. Het webinar duurt circa drie kwartier. Vanaf 13 april is het webinar in zijn geheel terug te zien op vastgoedmarkt.nl.

Stellingen die tijdens het webinar zullen worden behandeld zijn:

  • Technologie staat nu nog vooral ten dienste van duurzaamheid
  • Een gebouw bestaat tegenwoordig aanvankelijk als app
  • Ontwikkel met de technologie van morgen (en niet van gisteren)
  • De rol van vastgoed verandert, verander dus mee als ontwikkelaar.

Meld je nu aan en ontvang straks voor aanvang een reminder, zodat je vanaf het begin de discussie kunt volgen. Het webinar wordt geleid door Vastgoedmarkthoofdredacteur Johannes van Bentum en is mede mogelijk gemaakt door Yardi Systems. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels