nieuws

Zeefort te koop in Engeland

Geen categorie

Makelaar Lambert Smith Hampton biedt een fort te koop aan dat ligt voor de kust in Portsmouth, in het zuidoosten van Engeland.

Zeefort te koop in Engeland

Het Horse Sands Fort heeft een diameter van 79 meter en ligt 6 km voor de kust. Het fort telt twee verdiepingen en en een kelder. Het wordt geveild op 11 oktober om 11.00 uur in Le Meridien Hotel in Londen. Bieden kan persoonlijk of per telefoon. Richtprijs is 875.000 pond. Verkoper is Clarenco dat zich onder meer bezig houdt met de verhuur van opmerkelijke locaties voor allerlei gelegenheden. Het fort is een beschermd monument (Scheduled Ancient Monument), maar er is wel toestemming gegeven voor het realiseren van 14 appartementen. Makelaar Oliver Childs verwachte wereldwijde belangstelling. 

Reageer op dit artikel