nieuws

Vlieg met Vastgoedmarkt naar Expo Real 2016

Geen categorie

Het vakblad Vastgoedmarkt organiseert in samenwerking met Anko Zakenreizen een reis naar de vastgoedbeurs Expo Real van 4 tot 6 oktober 2016 in München. Voor deze reis zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Vlieg met Vastgoedmarkt naar Expo Real 2016

Lezers profiteren van een voordelig tarief. Het gaat om een volledig flexibel arrangement, waarbij lezers reisdata én de luchthaven van vertrek zelf bepalen. Zo is een vlucht vanaf Schiphol, Rotterdam, Eindhoven of Düsseldorf mogelijk.
De reisorganisator heeft kamers beschikbaar in een aantal 4-sterrenhotels nabij het Centraal Station van München Vanaf het hotel reist u in 20 minuten naar het beursterrein. Een tweedaags Vastgoedmarkt-arrangement met vertrek vanaf Eindhoven is er vanaf 458 euro, vanaf Schiphol vanaf 642 euro voor een twin room.
> Bekijk hier de details van het Vastgoedmarkt lezersarrangement Expo Real 2016

Reageer op dit artikel