nieuws

Veel belangstelling voor CoreNet jaarcongres

Geen categorie

Het CoreNet Global 2016 jaarcongres voor de regio EMEA – van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 september in het Amsterdamse Okura-hotel – trekt veel belangstelling. Maar liefst 500 deelnemers uit 25 verschillende landen hebben zich aangemeld.

Dat laat CoreNet, de wereldwijde netwerkorganisatie van vastgoedprofessionals,  weten. Het is voor de derde keer dat het driedaagse evenement  voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika  in Amsterdam wordt gehouden. Eerder gebeurde dat in 2003 en 2013. 

Aan gespreksstof geen gebrek. Geopolitieke vraagstukken, de brexit, disruptieve technologie, terrorisme, economie, duurzame gebouwen, het slagveld om talent, wetenschap en natuurlijk wat dit alles voor  impact heeft  op gebruikersmarkten en ondernemingen: het gaat  allemaal de revue passeren  in het Okura..

Keyenote spreker Mujtaba Rahman van de Eurasia Group, zal zijn  visie zal geven op de actuele politieke en economische ontwikkelingen in EMEA. Terwijl futuroloog en zakeman Mark Stevenson, de andere keynote speaker,  de voordelen belicht van creatieve disruptie.

In het programma is ook een bezoek opgenomen aan het multifunctionele project Overhoeks in Amsterdam Noord. 

 

Reageer op dit artikel