nieuws

Vastgoed Regatta: 25 mille voor Willem-Alexander Kinderfonds

Geen categorie

Op de vijfde editie van de jaarlijkse Vastgoed Regatta is dit jaar 25.000 euro opgehaald ten behoeve van het Willem-Alexander Kinderfonds.

Met de schenking gaat het fonds een deel van zijn oncologisch kindercentrum volgens de family centered care-methode inrichten om zo familie de kans te bieden bij een patiëntje op de kamer te kunnen verblijven.

Aan de regatta, gehouden op 8 september, deden 39 traditionele Lemsteraken mee. De regatta werd gewonnen door Lloyd’s Beheer. Andere in de top 10: 2 Rootselaar Groep, 3 Appelhoven Vastgoedadviseurs, 4 Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs, 5 JLL, 6 Volker Wessels, 7 Beheer Brouwershoff, 8 Hercuton, 9 BNP Paribas Real Estate en 10 M7 Netherlands.

De Vastgoed Regatta is een initiatief van BNP Paribas Real Estate en Appelhoven Vastgoedadviseurs.

Reageer op dit artikel