nieuws

Valad roept De Mik uit tot broker of the year

Geen categorie

Investmentmanager Valad Benelux heeft De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam uitgeroepen tot de Valad Benelux Broker of the Year Award 2015-2016. De ceremonie vond dinsdag 20 september 2016 plaats op Golfclub The International in Badhoevedorp.

Valad roept De Mik uit tot broker of the year

Valad Benelux reikt jaarlijks deze award uit aan de makelaar die de beste resultaten heeft geboekt voor Valad in het afgelopen jaar. ‘De Mik Bedrijfshuisvesting heeft het afgelopen jaar de perfecte match kunnen maken tussen de panden van Valad en huurders. Mark van den Heuvel is daarmee de winnaar van de Broker of the Year award 2016’, aldus algemeen directeur Mark McLaughlin.

Peter de Mik CEO van De Mik Bedrijfshuisvesting is trots: ‘Met Valad hebben wij uitstekende deals tot stand gebracht door onze kennis van de markt en de korte lijnen tussen de mensen van Valad en ons kantoor.’

Valad Europe heeft in de Benelux een succesvol eerste helft van 2016 achter de rug met de verwerving van de Zenith portefeuille, enkele grote leasing deals en diverse verkopen.

Reageer op dit artikel