nieuws

Twee nieuwe research fellows bij ASRE

Geen categorie

De Amsterdam School of Real Estate (ASRE) heeft Frans Schilder en Hans op ’t Veld benoemd tot research fellow.

Frans Schilder is werkzaam als senior onderzoeker woningmarkt bij het Planbureau voor de Leefomgeving en de Amsterdam School of Real Estate. Ook is Schilder aan de ASRE verbonden als docent en scriptiebegeleider. Verder is Frans Schilder gastonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam en Lid Raad van Toezicht van de Tilburgse Woonstichting Tiwos. Bij ASRE gaat hij zich bezighouden met het onderzoeksprogramma Economische aspecten van de woningmarkt. 

Hans op ’t Veld is head of Listed Real Estate bij PGGM Investments en daarnaast docent bij de ASRE. Hij gaat zich als research fellow richten op de programmastudie Financieel economische literatuur in relatie tot de internationalisatie van beleggingsmarkten en de schaalvergroting van vermogensbeheerders.

Reageer op dit artikel