nieuws

Savills breidt logistiek vastgoedteam uit

Geen categorie

Niek Poppelaars en Douglas van Oers zijn per 1 september in dienst getreden bij Savills Nederland. Samen zijn zij binnen het bestaande Agency-team verantwoordelijk voor de logistieke en industriële sector.

Zij zullen intensief samenwerken met collega’s van de afdelingen Investments, Property Management en Building & Project Consultancy. Hiermee zegt Savills zich nadrukkelijker te willen profileren als full-service dienstverlener in het begeleiden en adviseren van eigenaren en eindgebruikers binnen beide sectoren.

Beide vastgoedadviseurs hebben ruim tien jaar werkervaring.  Niek Poppelaars was eerder onder andere asset manager bij Valad Europe. Douglas van Oers was tot voor kort werkzaam als commercieel manager bij David Hart Group en eerder bij DTZ Zadelhoff. Bij Savills zullen de heren starten als associate director Agency – Logistics & Industrial. 

Reageer op dit artikel